...

Kunststof kozijnen… zo’n mooie uitstraling!

Kunststof kozijnen Aalsmeer

Kunststof kozijnen… zo’n mooie uitstraling!

Velen denken bij kunststof kozijnen nog aan glimmende, plastic en witte kozijnen van jaren geleden. Dagelijks laten wij klanten in onze showroom zien hoe mooi de kunststof kozijnen, kunststof deuren en kunststof schuifpuien van tegenwoordig zijn. Een compleet andere uitstraling dan jaren geleden.

Kunststof kozijnen met de looks van hout

Kunststof kozijnen met een Hollandse hoek (rechte houtverbinding) die niet meer te onderscheiden zijn van hout. Goed geïsoleerd en onderhoudsarm waardoor u bespaart op de kosten van uw energierekening en de schilder. De kozijnen zijn standaard uitgerust met moderne draaikiepramen en 4 ventilatiestanden! De kunststof ramen draaien naar binnen, dus ideaal bij het lappen van uw ramen. Geen glimmende witte kozijnen meer, maar een mogelijkheid uit 125 kleuren met een houtnerf, matte of metallic uitstraling. Kortom alle looks van hout en het gemak van kunststof!

Kunststof kozijnen Aalsmeer

Vrij recent hebben we ook een klant uit Aalsmeer kunnen overtuigen hoe mooi kunststof kozijnen zijn. We hebben de prachtige tussenwoning mogen voorzien van nieuwe kunststof kozijnen, openslaande tuindeuren en Keralit gevelbekleding. Het resultaat mag er zijn!

IMG_0954  IMG_0953

Reactie klant: In 4 dagen een nieuw huis met openslaande tuindeuren. Ik had niet gedacht dat kunststof zo’n mooie uitstraling zou geven, we waren altijd meer fan van echt hout maar dit is echt mooi! Netjes alles afgewerkt ook.

Kunststof kozijnen offerte?

Wilt u ook een gratis kunststof kozijnen offerte? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw kozijnen in te meten en u advies op maat te geven.

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.