...

Dhr. Hoedeman uit Uithoorn ”Ik wil beschikking hebben over een showroom in de buurt”

Het kon echt niet langer zo met de aluminium schuifpui van de familie Hoedeman uit Uithoorn. Het aluminium frame op de midden verdieping van hun drive-in-woning trok krom waardoor de kou van buiten zo door het aluminium naar binnen trok.

Showroom in de buurt

Regelmatig komen er in Uithoorn en omgeving mensen uit het oosten van het land aan de deur om kunststof kozijnen te verkopen. “Van kunststof was ik overtuigd, maar niet van colporteurs,” stelt meneer Hoedeman. “Ik wil de beschikking hebben over een showroom in de buurt zodat ik daar binnen kan stappen als er iets niet goed is.”

Nooit meer schilderen

Meneer Hoedeman begon de zoektocht op internet en kwam bij Amstelland Kozijnen in Amstelveen terecht. Hij belde op en maakte een afspraak om in de showroom de mogelijkheden te bekijken. “Eigenlijk wilden we een kunststof schuifpui, maar prijstechnisch was het verstandiger om voor drie kunststof ramen en een balkondeur te gaan. Ook prima, het mooiste van alles: nooit meer schilderen.”

Warmte- en geluidsisolerend

In de showroom legde eigenaar Evan hem uit dat kunststof kozijnen tegenwoordig niet meer te onderscheiden zijn van hout. “Dat was interessant om te horen, maar dat maakte mij niets uit. Een gladde kunststof uitstraling in de kleur off-white was wat ik zocht. Hoe gladder hoe beter. Toen Evan me vertelde over de mooie isolatiewaarde van kunststof werd ik ook niet echt warm. Daar ging het me niet om. Maar ik moet toegeven dat het zeer prettig is dat ik de weg waar we aan wonen helemaal niet meer hoor. En eerlijk is eerlijk: het is een stuk aangenamer in huis sinds de kunststof Schüco kozijnen en balkondeur erin zitten,” zegt meneer Hoedeman lachend.

Nette en beleefde monteurs

“Binnen een dag was de klus al geklaard,” spreekt hij zijn waardering uit. “Ongekend hoe snel ze dit kunnen. Zowel bij het inmeten als bij het monteren was ik ook verrast: de heren waren netjes en beleefd. Ze ruimden alles keurig op. Na een week zijn ze nog terug geweest of alles in orde was en of we tevreden waren. En of we dat waren. Dik tevreden!”

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.