...

Kunststof kozijnen: een uitstekend alternatief

Schüco kunststof kozijnen

Vroeg of laat komt het moment waarop uw houten kozijnen ouder en slechter worden. Het gevolg is afbladderende verf, onherstelbare beschadigingen, tocht die via de enkele beglazing uw woning intrekt en zelfs houtrot. Allemaal signalen die erop wijzen dat het de hoogste tijd is om uw kozijnen te vervangen. Maar hoe pakt u dit aan?

Onderhoudsarme kunststof kozijnen

Kozijnen vervangen is niet iets waar u dagelijks mee bezig bent. Bovendien is het een behoorlijke investering. U zult bij uw oriëntatie ontdekken dat u kunt kiezen voor kozijnen van hout of voor onderhoudsarme kunststof kozijnen die lijken op houten kozijnen? Wat u ook besluit: zoek in ieder geval naar een betrouwbaar bedrijf bij u in de regio, vraag meerdere offertes op en bezoek de showrooms om naast de prijs vooral de kwaliteit, verschillen en noviteiten te zien, te ervaren en te vergelijken. “Vergeet ook niet te vragen naar service en garantie,” tipt eigenaar Evan Bultink van Amstelland Kozijnen uit Amstelveen.

Inmeten en vrijblijvende offerte op maat

Wanneer u ervan overtuigd bent dat u uw houten kozijnen gaat vervangen voor kunststof kozijnen, komt Evan of een van zijn teamleden graag bij u langs om uw woonwensen te bespreken, in te meten en advies ter plaatse te geven. Evan: “Met deze informatie maken wij een vrijblijvende offerte op maat met daarbij alle mogelijke opties afgestemd op uw wensen.” Doordat de professionals van Amstelland Kozijnen de offerte uitgebreid met u doornemen in de showroom en de werkwijze rondom het aanschaffen en plaatsen van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien uitgebreid aan u laten zien, krijgt u een goed inzicht in de prijs/kwaliteitverhouding. Zo is de offerte ook goed te vergelijken met andere aanbieders.

Zekerheid met VKG keurmerk

De kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien van Amstelland Kozijnen voldoen aan de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). ‘’Al onze deuren zijn standaard voorzien van SKG *** deurbeslag met kerntrekbeveiliging,’’ benadrukt Evan. ‘’Dit voorkomt de bekende inbraakmethode kerntrekken’’. Alle kunststof producten, de productie én de montage hiervan zijn bij Amstelland Kozijnen voorzien van het VKG keurmerk. Dit houdt in dat u als klant met zekerheid uw bestelling kunt plaatsen en wij produceren en monteren volgens de strenge eisen die de onafhankelijke Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie (VKG) stelt.

Onderhoudsarm en energiebesparend

Uw kunststof kozijnen zijn behalve inbraakveilig ook onderhoudsarm. Uw kunststof kozijnen in combinatie met het beste isolatieglas, zonwering (jaloezieën) tússen het dubbele glas of binnenzonwering zorgen voor een besparing op uw energiekosten. Kom gerust eens langs in onze showroom aan de Dorpsstraat 35 in Amstelveen of neem contact met ons op voor een vrijblijvende inmeetafspraak.

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.