...

Kunststof kozijnen voor jaren 30 woning

Openslaande tuindeuren Badhoeverdorp

Lange tijd is gedacht dat kunststof kozijnen uitsluitend tot hun recht kwamen in moderne woningen. Tegenwoordig weten we wel beter. De innovaties zijn zo hard gegaan dat het mogelijk is om kozijnen van kunststof in ieder type woning te integreren. Zelfs wanneer deze over een uiterst klassiek karakter beschikt.

Grachtengroen kozijnen: een klassieke uitstraling

Juíst jaren 30 woningen voorzien we van kunststof kozijnen. Onze rechte houtverbinding (Hollandse Hoekverbinding®) en de mogelijkheid van 125 kleuren waaronder grachtengroen en monumentengroen in combinatie met crème geven de woning een klassieke uitstraling. Met onze houtnerf structuur creëert u met uw kozijnen de authenticiteit uit van hout.

Kunststof erker

Behalve de tuindeuren en kozijnen (eventueel met opplak roeden), voorzien we ook uw erker van kunststof. Uw kunststof voordeur maken we geheel in stijl met ornamenten, paneeltjes, handgrepen, deurbel en een passende brievenbus. Ook het beslag is helemaal afgestemd op de look en feel die u nastreeft. Uniek in ons assortiment zijn onze klassieke Amsterdamse schuiframen: een modern kunststof raam met bovenraam dat lijkt op een ouderwets schuifraam. Een optisch schuifraam voorzien van een draaikiep functie.

Kunststof kozijnen bespaart energie

Heeft uw woning van oudsher glas-in-lood in de ramen of in de deur? Dan plaatsen we dat graag tússen het isolatieglas. Kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien zijn op zichzelf al sterk isolerend, maar in combinatie met HR++ isolatieglas spaart u helemaal op uw energierekening.

Waarom kiezen voor kunststof kozijnen in jaren 30 woning?

  • kunststof kozijnen maken het mogelijk om een klassieke look te creëren;
  • dankzij de kleur en houtstructuur is kunststof niet meer te onderscheiden van hout;
  • kunststof is isolerend dus goed voor uw energierekening;
  • kunststof is onderhoudsarm, dus verven is verleden tijd;
  • zelfs uw kunststof voordeur maken we in een klassieke stijl.

Genoeg redenen om voor uw jaren 30 woning te kiezen voor kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien!

Komt u uit de buurt van Ouderkerk aan de Amstel, Badhoevedorp, Diemen, Amsterdam, Uithoorn of Aalsmeer en wilt u meer informatie over onze kunststof kozijnen, ramen, deuren of schuifpuien? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom in Amstelveen.

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.