...

Zijn uw kozijnen toe aan een schilderbeurt?

Kozijnen schilderen

Als u veel binnen zit en minder te doen heeft dan gebruikelijk, gaat u nadenken. Dat is menselijk.  Wanneer er opeens meerdere gezinsleden thuis werken of leren, kijkt u vooral naar de ruimte. Kunnen dingen anders? Mooier? Beter? Ja natuurlijk kan dat!

Kozijnen vervangen?

Zijn uw kozijnen toe aan een schilderbeurt of bedenkt u bijvoorbeeld dat de kozijnen eigenlijk vervangen moeten worden. Niet écht iets waar uw hoofd momenteel naar staat, maar ja. Ook is het van belang eens te kijken naar de ventilatie in uw woning, zéker nu u met méér mensen váker binnen bent. Hoe voorkomt u dat het binnen té warm wordt als de zon weer losbarst? Ook denkt u aan uw sloten? Zijn deze inbraakveilig? Nu bent u zo’n beetje 24 uur, 7 dagen per week thuis, maar echt: dat verandert straks. Als alles achter de rug is, zit u niet te wachten op een inbraak natuurlijk.

Kunststof kozijnen

Voor tal van zaken hebben wij een oplossing. Kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien hoeft u namelijk nooit meer te schilderen, zijn inbraakveilig (deuren leveren we standaard met SKG beslag) en isolerend. ’s Winters blijft de kou buiten, maar voor straks: in de zomers komt de warmte niet binnen. Behalve naar de isolatie van onze kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien kijken wij vooral ook naar de plekken waar ventilatieroosters op hun plaats zijn. Om gezond te blijven, is een continue luchtstroom natuurlijk ontzettend belangrijk.

Showroom in Amstelveen

Heeft u interesse om hier eens verder over te praten? Neem dan contact met ons op. Wij maken vervolgens een RIVM-proof afspraak met u. Bij u thuis bespreken wij de wensen en nemen wij de maten op. Op basis van deze gegevens maken wij een vrijblijvende prijsopgave voor u. In onze showroom aan de Dorpsstraat in Amstelveen bent u van harte welkom om de mogelijkheden te bekijken. Graag op afspraak zodat u het rijk alleen heeft en we u de volle aandacht kunnen geven.

 

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.