...

Bent u klaar voor de zomer?

Tuindeuren Aalsmeer

De lente is begonnen. Vanaf morgen gaat de zon helemaal los. Terras schrobben, barbecue schoonmaken, kussens in de lounge set en klaar. Heerlijk om alles in gereedheid te hebben en de komende dagen vanuit de tuin uw woning te bewonderen.

Kozijnen schilderen of vervangen?

U zult de eerste niet zijn die dán pas ziet dat de ramen smerig zijn en de kozijnen om een lik verf vragen. De ramen zijn zo gelapt, maar helaas is een verfje niet altijd voldoende om uw woning weer op orde te krijgen. Bijvoorbeeld in Amstelveen (Westwijk) prikt men helaas bij vele woningen zo door de houten kozijnen heen. De rotte plekken zijn niet langer te verstoppen onder een verflaag.

Laat u informeren over onderhoudsarme kozijnen

Wat nu? Laat u eens informeren over isolerende, inbraakwerende en onderhoudsarme kunststof kozijnen. Deze zijn verkrijgbaar in vele moderne of klassieke kleuren en met een 100% houtlook. Groot voordeel is dat u ze nooit meer hoeft te schilderen. Iedere zomer geniet u er weer opnieuw van. En zoveel werk is het niet om voor eens en altijd af te rekenen met hout dat steeds opnieuw geverfd moet worden en uiteindelijk rot.

Koop geen kozijnen aan de deur

Natuurlijk kunt u in zee gaan met de kozijnenadviseurs die hier in de regio regelmatig flyeren en voor uw deur staan. Maar let op: u raakt (ondanks het heerlijke weer) van de regen in de drup. Denkt u nog even terug aan het blog Koop niet vanuit een kofferbak.

Vraag naar het VKG-Keurmerk

Bezoek showrooms in de buurt, zodat u ergens terecht kunt voor service en garantie. Vraag naar het VKG-Keurmerk, want goedkoop is duurkoop. Zeker als het om de aanschaf van kunststof kozijnen van een colporteur gaat die het merk Schüco aanbiedt. Het ís een goed merk, dat klopt. Maar het ene Schüco kozijn is zeker de andere niet. Dit kunt u alleen zien als u de producten in een showroom gaat bekijken. Heeft u er al eens bij stil gestaan waarom dit soort bedrijven uit het oosten helemaal naar hier komen?

Meer informatie over de aanschaf van kunststof kozijnen?

Heeft vragen over kunststof kozijnen schilderen of vervangen of over de aanschaf van nieuwe kozijnen, ramen, deuren of schuifpuien? Neem gerust contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Dorpsstraat in Amstelveen. We wensen u zonnige dagen toe!

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.