...

Kies inbraakveilige kunststof kozijnen en voorkom inbraken!

Inbraakveilige kunststof kozijnen

Iemand struint door uw straat. Deze persoon doet weliswaar niets verkeerd, maar u vóelt gewoon dat er iets niet klopt. Tóch belt u niet direct de politie. Waarom eigenlijk niet? Veel mensen durven nu eenmaal niet altijd te vertrouwen op hun buikgevoel en gaan snel verder met waarmee ze bezig waren.

Zo weten veel mensen dat hun woning ‘zwakke’ plekken vertoont waar inbrekers graag gebruik van zouden maken. Toch laten ze het voor wat het is. Zonde, want het is vrij eenvoudig om de kans op een inbraak in uw woning drastisch te verkleinen. Denk aan kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien die standaard het Politiekeurmerk Veilig Wonen dragen. U heeft met kunststof kozijnen maar liefst 90% minder kans op een geslaagde inbraak.

Deuren met kerntrekbeveiliging

Amstelland Kozijnen levert en monteert isolerende en onderhoudsarme kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien, maar heeft inbraakveiligheid ook zeer hoog in het vaandel staan. Daarom worden alle bereikbare ramen en deuren (dus ook garagedeuren, schuurdeuren, achterdeuren en openslaande deuren) standaard voorzien van goedgekeurde en gecertificeerd hang- en sluitwerk volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen.
Directeur Evan Bultink van Amstelland Kozijnen schetst: “Denk hierbij aan meerpuntsvergrendeling op deuren, sluitnokken in het beslag van ramen en deuren en raamkrukjes voorzien van een extra slot. Sinds kerntrekbeveiliging een veel voorkomende manier van inbreken is, zijn al onze kunststof deuren standaard voorzien van kerntrekbeveiligd beslag,” vertelt Evan.

Sluit ramen en deuren

Ramen en deuren kunnen nóg zo goed beveiligd zijn, maar let er vooral goed op dat ze gesloten zijn als u weg bent. Zeker nu, want inbrekers zijn momenteel weer actief in Amstelveen. “We zien de afgelopen maanden veel mensen kiezen voor een kierstandbegrenzer op voordeuren. Hiermee kan de voordeur veilig op een kiertje geopend worden om te zien wie er voor de deur staat,” vertelt Evan die als geen ander weet dat er veel te doen is aan inbraakveiligheid.

5 tips om uw woning inbraakveiliger te maken:

  • Ramen en deuren dicht en oren en ogen open.
  • Laat een lampje branden als u van huis bent als het buiten donker is.
  • Kies voor kunststof kozijnen. Deze zijn behalve onderhoudsarm en isolerend ook inbraakwerend.
  • Kies voor goedgekeurd en gecertificeerd hang- en sluitwerk volgens PKVW.
  • Schroom niet 112 te bellen als u voelt dat er iets niet klopt.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie over inbraakveilige kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien, neem dan gerust contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Dorpsstraat 35 in Amstelveen. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw situatie te bekijken en uw wensen te bespreken!

 

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.