...

Meneer Pel uit Amsterdam weet: “Keuze genoeg in kunststof kozijnen”

Optisch schuifraam kunststof

Op advies van de buurman stapte meneer Pel uit Amsterdam de showroom van Amstelland Kozijnen in Amstelveen binnen. Hij wilde namelijk zijn houten kozijnen, ramen en deuren vervangen door onderhoudsarme kunststof kozijnen.  Hij was zeer verrast….

Tal van mogelijkheden in de showroom

“Evan van Amstelland Kozijnen heeft een toonzaal met tal van mogelijkheden,” denkt meneer Pel terug. “Hij stelde vanuit de showroom in Amstelveen de juiste vragen en dacht mee waardoor ik verder kon kijken dan ik tot op heden gedaan had. Het was erg prettig dat ik direct in de showroom alle mogelijkheden van kunststof kozijnen kon zien en ervaren.”

Amstelland Kozijnen staat voor opmerkzaamheid, betrouwbaarheid en kwaliteit

“Bij Amstelland is het niet zo dat ze enkel willen verkopen. Zeker niet. Ze vinden de kwaliteit van groot belang. Dat blijkt wel uit het feit dat de uitvoerders kwamen nameten en op bouwkundige zaken wezen. Zo was het even de vraag of ik een Ketnek nodig zou hebben i.v.m. het mogelijk ontbreken van een latei. Die opmerkzaamheid is natuurlijk prettig als je nieuwe kunststof ramen laat plaatsen.

Betrouwbaar en hecht team van uitvoerders

Meneer Pel vond het bijzonder om het hechte team van uitvoerders aan het werk te zien. “Ze gaan prettig met elkaar om en zorgen voor elkaar. Ze hebben oog voor de klant. Dit is belangrijk omdat ze niet in een leeg huis aan de slag zijn. Ze werken voorzichtig met oog voor detail. Zo bleken er spouwlatten te ontbreken in de spouwmuren. Deze hebben ze alsnog geplaatst.”

Van houten naar kunststof kozijnen

“Door het goede inmeten, installeren en afwerken hebben we nu een bijna tochtvrij en comfortabel huis.” Meneer Pel zegt ‘bijna’ omdat hij nog twee klussen door Amstelland Kozijnen wil laten uitvoeren. Pel somt op: “Het raam met zicht op de tuin wil ik vervangen door openslaande deuren. Al dan niet met een bovenlicht met glas-en-lood. Ook de entree moet t.z.t. nog worden aangepakt.  Deze zijn nog van meranti maar we gaan heel graag over naar de mooie onderhoudsvrije en goed isolerende ramen en deuren. Er is keuze genoeg.”

Meer informatie over kunststof kozijnen?

Komt u uit de buurt van Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel, Diemen, Amsterdam, Uithoorn of Aalsmeer en wilt u meer weten over onze kunststof kozijnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom aan de Dorpsstraat 35 in Amstelveen.

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.