...

Laat de sloten van uw ramen en deuren eens nakijken!

Veilige woning

Ook al sluiten uw ramen en deuren prima, tóch is het verstandig om de sloten en het hang- en sluitwerk eens goed te laten controleren. Laat een specialist beoordelen of uw sloten nog goed zijn, het raambeslag stevig is en de scharnieren in orde zijn. Belangrijk, want anders staan ongenode gasten binnen een paar tellen bij u binnen.

Inspectie oude sloten en hang- en sluitwerk

Op de benedenverdieping komt een inbraak via de keukendeur, de achterdeur of het keukenraam vaak voor. Vandaar de tip: laat uw oude sloten en hang- en sluitwerk eens nakijken. Vaak kan dat gratis en vrijblijvend via een slotenspecialist. Ook de wijkagent komt in veel gevallen graag kijken hoe inbraakveilig uw woning is. Hij geeft alle zwakke plekken aan en laat u vrijblijvend weten waar het beter kan. Van lekkend bovenraam en oud dubbel glas tot rottende kozijnen die aan vervanging toe zijn.

Veilige voordeur en achterdeur sloten

Een slot is zo vervangen. U doet er goed aan om direct voor een veiligheidsslot met SKG-logo en kerntrekbeveiligd beslag te kiezen. Zo bent u namelijk ook beschermd tegen de inbraakmethode ‘kerntrekken’. Controleer ook de scharnieren of deze voorzien zijn van dievenpennen. Mocht een slot geen houvast meer hebben omdat bijvoorbeeld uw houten deur te poreus is, overweeg dan een kunststof voordeur of achterdeur. Uw verzekering is namelijk lastig te overtuigen als er geen inbraaksporen zijn.

Inbraakwerende kunststof kozijnen

Onze kunststof kozijnen voldoen standaard aan de strenge eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Ze worden in de fabriek rondom versterkt met 3 millimeter dik staal. Voordeuren en achterdeuren leveren wij bovendien standaard met een 3-puntssluiting, kerntrekbeveiligd beslag en dievenpennen. Al ons hang- en sluitwerk is voorzien van het SKG-logo. Behalve een veilige voordeur, achterdeur  of tuindeuren krijgt u ook een sterk isolerende deur met HR++ isolatieglas of zelfs met gelaagd (inbraakvertragend) glas.

Veilige kozijnen, ramen en deuren

Nodig een slotenspecialist uit om uw sloten en hang- en sluitwerk te controleren. Mocht het beslag van een draaikiepraam of het slot van een deur niet meer veilig te maken zijn, kies dan voor een kunststof raam of deur. U bent van harte welkom in onze showroom aan de Dorpsstraat in Amstelveen. Hier vertellen wij u graag meer over veilige kozijnen, ramen en deuren.

 

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.