...

Inbraakwerende kozijnen voor een veilig 2019

Inbraakwerende kozijnen

Afgelopen zomer blogde we er al over: Chileens inbrekers die speciaal naar Nederland vliegen om hele woonwijken leeg te roven. Vooral Amstelveen was de dupe. Tal van slachtoffers meldde zich bij Amstelland Kozijnen voor een nieuwe inbraakwerende kozijnen, ramen en deuren.

Inbreken via ramen en deuren

Inmiddels is er een groep Chilenen opgepakt. Toch gaan de inbraken onverminderd door. Het Amstelveens Nieuwsblad vermeldt op 5 december dat er de afgelopen week weer een behoorlijke toename te zien is in het aantal woninginbraken. De inbraken vinden vooral plaats rondom de Beneluxbaan in Randwijck/Elsrijk, Bankras/Kostverlorenhof, Middenhoven en Waardhuizen. De daders komen vaak binnen aan de achterzijde van de woning en slaan vooral toe tussen 15:00 en 22:00 uur. De politie roept op tot extra alertheid! ‘Bel 112 voor een verdachte situatie!’

Inbraakkansen verkleinen

Gelukkig zet Amstelveen vanaf januari ook oud-agenten in om woninginbraken te voorkomen. Zelf kunt u natuurlijk ook heel wat doen om de inbraakkans te verkleinen. Want zeg nu zelf: voorkomen is toch beter dan genezen? Al die rompslomp die erbij komt kijken en dan nog maar te zwijgen over de emotionele impact.

Voordelen kunststof kozijnen

Maar stel dát het u overkomt…. U komt thuis en uw achterdeur, keukenraam, schuifpui of tuindeuren zijn zwaar beschadigd. Kom dan langs in de showroom van Amstelland Kozijnen in Amstelveen. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden van inbraakwerende kozijnen. Wist u dat ze tegenwoordig ook niet meer te onderscheiden zijn van hout? En dat u kunststof kozijnen nooit hoeft te schilderen? Dat ze behalve isolerend ook sterk inbraakwerend zijn? Vervang dus het kapotte raam door een veilige kunststof variant. We hebben 150 verschillende kleuren met een mat, metallic of houtnerf structuur. Dus er is altijd een kozijn, raam, voordeur of schuifpui die past bij de stijl en kleur van uw woning.

Inbraakwerende kozijnen, ramen en deuren

Met inbraakwerende kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien van kunststof is de kans zeer groot dat inbrekers uw woning overslaan. Kunststof is namelijk niet gevoelig voor weersinvloeden (rot niet) en blijft áltijd naadloos aansluiten (kiert niet). De kozijnen van Amstelland Kozijnen zijn bovendien volledig rondom versterkt met 3 millimeter dik staal. Geen koevoet tussen te krijgen. De scharnieren van een houten kozijn zitten aan de buitenzijde. Deze tik je er soms zo uit. Bij kunststof kozijn zitten de scharnieren aan de binnenzijde (keurig weggewerkt). Ander groot voordeel is dat onze ramen en deuren standaard voorzien zijn van SKG**-beslag. Dat betekent dat ze voldoen aan de strengste eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Onbegonnen werk voor inbrekers dus.

Lagere energierekening

Zó kunt u nog eens onbezorgd een avondje of weekendje weg. Een woning met kunststof kozijnen is namelijk niet geliefd bij inbrekers. En reken maar dat u aan uw energierekening merkt dat u nieuwe kozijnen heeft. Ze isoleren veel beter waardoor de energierekening daalt. Zo zit u er weer veilig en warm bij.

Veilige feestdagen en een voorspoedig 2019!

Wij wensen u veilige feestdagen en een voorspoedig 2019! En wie weet, kiest u in 2019 voor kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. U bent van harte welkom in onze showroom en wij geven u graag vrijblijvend advies.

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.