...

34 Hörmann sectionaaldeuren Amsterdam

Hörmann sectionaaldeuren

34 Hörmann sectionaaldeuren Amsterdam

Voor een VVE in Amsterdam hebben wij recent alle rode garagedeuren mogen vervangen voor 34 nieuwe Hörmann garagedeuren in de kleur wit RAL 9016. Het merendeel van de bewoners heeft gekozen voor elektrische garagedeuren i.c.m. een elektrische aandrijving (ProMatic of SupraMatic) en de overige bewoners kozen voor handmatige garagedeuren. Op een aantal sectionaaldeuren is op verzoek van de bewoners een fotocel geplaatst. Dit zorgt ervoor dat de garagedeur niet sluit als er iets of iemand onder staat. Alle garagedeuren zijn aan de buitenzijde voorzien van S-profilering (smalle profilering) i.c.m. een Woodgrain (houtnerf) structuur. Voor een optimale ventilatie zijn er onder de garagedeuren rubbers met ventilatieroosters aangebracht.

Woodgrain, Sandgrain en Silkgrain structuren

Naast Woodgrain structuur bieden wij ook een ruime keuze uit overige structuren zoals: Sandgrain en Silkgrain (beide glad) of Decograin (houtdecor) structuren. Deze structuren kunnen weer gematcht worden met L-profilering (geen profilering) of M-Profilering (midden profilering). Tevens zijn alle garage sectionaaldeuren te leveren in elke gewenste RAL, Sikkens, Sigma en Wyzonol kleuren.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over een elektrische Hörmann garagedeur of een handbediende garagedeur? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een advies op maat. Op basis van deze gegevens maken wij dan een passende offerte voor u.

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.