...

Welke maatregelen kunt u nemen om energie te besparen?

Energiezuinige woning

U kunt op vele manieren uw woning energiezuiniger maken. Slim om hier eens goed over na te denken, want er liggen volop kansen om fors te besparen op uw energierekening. U kunt kleine stapjes zetten of direct uw totale wooncomfort optimaliseren. Het is maar net hoe snel u uw energierekening naar beneden wilt hebben. Of hoe hoog u het milieu in het vaandel heeft staan.

Kunststof kozijnen plaatsen

Zijn uw houten kozijnen binnenkort toch aan vervanging toe? Dan is het verstandig om voor kunststof kozijnen te kiezen. Deze zijn behalve isolerend, inbraakwerend en onderhoudsarm vooral isolerend. U kunt ook houten kozijnen laten plaatsen. Nadeel is wel dat u om de aantal jaren uw woning moet schilderen. Aluminium kozijnen zijn ideaal als u een moderne en strakke uitstraling wenst.

Isolatieglas doet wonderen

Als u dan toch met de kozijnen bezig bent, laat onze adviseurs u dan eens vrijblijvend adviseren over isolatieglas. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit dubbelglas, HR++ isolatieglas en zelfs tripple glas. U zult ontdekken dat isolatieglas wonderen doet. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Draaikiepraam met 4 ventilatiestanden

Nu alles tochtdicht is, praten we u ook graag even bij over een gezonde ventilatie in uw woning. Dat kan uitstekend met ventilatieroosters, maar kom ook eens onze kunststof ramen bewonderen. Onze draaikiepramen zijn voorzien van vier unieke ventilatiestanden in plaats van slechts één kiepstand.

Sterk isolerende dakkapel

Warme stijgt, dus reken maar dat een goed geïsoleerde dakkapel veel effect heeft op uw energiekosten. Kunststof dakkapellen voorkomen dat warmte via de bovenverdieping ontsnapt. Kunststof is bestand tegen alle weersinvloeden en het houdt geluid tegen. Onze gecertificeerde kunststof dakkapellen zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor extra licht en ruimte. Daarnaast voldoen ze aan de strengste eisen van het Bouwbesluit. De isolatiewaarde is zeer hoog: het dak heeft namelijk een gemiddelde warmteweerstand van 6.0 m2 k/w RC!

Hoe kunt u nog meer energie besparen?

Wilt u weten welke maatregelen u nog meer kunt nemen om energie te besparen? Bezoek dan het energiehuis van Vereniging Eigen Huis. Heeft u vragen, neemt u dan contact met ons op of kom langs in onze showroom aan de Dorpsstraat 35 in Amstelveen.

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.