...

Amstelland Kozijnen is uitgeroepen tot Partner van het jaar 2015

Select Windows partner 2015

‘Trots’ is eigenaar van Amstelland Kozijnen, Evan Bultink. Trots op de titel ‘Select Windows Partner van het jaar 2015’ “Sinds de naamswijziging van Van der Vlugt Amstelveen naar Amstelland Kozijnen B.V. een half jaar geleden, heeft Evan met zijn team keihard gewerkt. “En dan voelt het fantastisch om op deze manier beloond te worden.”

Innovatieve kunststof kozijnen

Begin 2015 is de showroom volledig verbouwd en ge-update. In de showroom staan onderhoudsarme kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien die dankzij innovaties nauwelijks te onderscheiden zijn van hout. Ook de nieuwste kunststof dakkapel met een isolatiewaarde die voldoet aan de laatste eisen van het Bouwbesluit is er te bewonderen. Als ook binnenzonwering, gevelbekleding, balkonbeglazing, garagedeuren, isolatieglas en vouwwanden.

Advies over kunststof kozijnen

Het werk kon tijdens de hectiek rondom de naamswijziging dankzij de marketingorganisatie van Select Windows gewoon doorgaan bij Amstelland Kozijnen. Meer dan ooit voelt Evan de voordelen om met 12 anders Select Windows partners de krachten te bundelen. “Samen kopen we voordeliger kwaliteitsproducten in, worden onze Schüco kozijnen geproduceerd in eigen Nederlandse fabriek en kunnen we de klanten zóveel meer bieden. Als partners hebben wij de rust en de ruimte om de klant te adviseren over bijvoorbeeld kunststof kozijnen terwijl de Select Windows organisatie alle reclame en marketing eromheen regelt. Dat dit werkt, heb ik het afgelopen jaar duidelijk ervaren.”

Professionele monteurs

Evan verduidelijkt: “Zonder onze professionele monteurs was het nooit gelukt om Partner van het jaar te worden. Na de verkoop begint eigenlijk het werk pas. Dankzij onze goed opgeleide monteurs worden onze producten keer op keer vakkundig gemonteerd. Dat is veel waard, zowel voor onze klant, als voor onszelf.”

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.