...

Amstelland Kozijnen bestaat 10 jaar

Showroom Amstelland Kozijnen

Amstelland Kozijnen bestaat deze maand 10 jaar. Eigenaar Evan Bultink is trots op deze mijlpaal. “Maar zonder ons topteam waren we nooit zo succesvol geweest. Dát mag duidelijk zijn. Zíj zijn de sleutel tot het succes van ons 10-jarig bestaan,” vindt Evan.

Wat Evan niet zo snel over zichzelf zal zeggen, daar is directeur van Select Windows Amanda Knol heel duidelijk over: “Evan is een echte ondernemer. Hij rent voor zijn klanten. En dat heeft het jonge, enthousiaste en vakkundige team overgenomen. De lijntjes zijn kort, alles staat in de cloud en processen zijn strak ingeregeld. Hierdoor kunnen ze razendsnel schakelen,” weet Amanda. En de monteurs werken hard en netjes. Klanten vinden dat belangrijk waardoor deze manier van werken zich snel rondzingt in de omgeving. En dat 10 jaar lang.”

Prachtige match

Evan is in 2011 begonnen aan de Dorpsstraat in Amstelveen met zijn compagnon Kees, zijn oude werkgever. Dat het zelfstandig ondernemerschap een goed idee was, wist hij vooraf vrij zeker. “Er kwamen namelijk veel aanvragen voor kunststof kozijnen vanuit Amstelveen en omstreken, maar er was daar geen showroom.” Evan greep zijn kans schoon.

Zijn compagnon droeg het stokje over aan Evan en zijn vrouw Malissa kwam deze eenpitter versterken. Een prachtige match natuurlijk, want zij werkte jarenlang als marketing medewerkster bij Select Windows. Zij beweegt zich iets meer op de achtergrond, maar ook voor haar hebben de kozijnen, ramen en deuren geen geheimen.

10-jarig bestaan

In 10 jaar tijd heeft Evan een mooi team opgebouwd. Inmiddels zitten er 3 medewerkers op kantoor en werken er 7 monteurs in de buitendienst. “Zij werken zo goed dat we van het ene project in het andere rollen. We zijn groot geworden door klein te blijven,” weet Evan. Amanda verduidelijkt: “Klein in omvang dan hé, niet in hoeveelheid van afgenomen kozijnen.” Amanda weet dat Amstelland Kozijnen al heel wat kozijnen uit de Select Windows fabriek heeft afgenomen de afgelopen 10 jaar. “En niet alleen kozijnen, ook alles wat erbij hoort: isolatieglas, dorpels, horren en Screenline zonwering®. Vooral de Screenline zonwering (de jaloezieën tússen het isolatieglas), is een veelgevraagd product in Amstelveen, Amsterdam, Diemen, Badhoevedorp, Uithoorn en Aalsmeer,” merkt ze.

Advies op maat

Toen de showroom gesloten was wegens corona, sprong Evan hier direct op in en verbouwde de hele showroom. Evan: “Alles is ge-update en er zijn extra bespreekplekken bijgekomen.” Dát is wat ze bij Amstelland Kozijnen hoog in het vaandel hebben staan: de klant laten zien wat mogelijk is en ze een advies op maat bieden.

Isolatiewaarde kunststof kozijnen

Het is de afgelopen maanden ongekend druk bij Amstelland Kozijnen. “Iedereen lijkt bezig met kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Deels omdat de op hout lijkende kozijnen enorm goed isoleren. Je merkt dat mensen in de winter op de energierekening willen besparen en tijdens de hete zomers koel willen kunnen wonen. Zeker nu thuiswerken het devies is.” Wat Evan ook vaak hoort, is dat mensen blij zijn met het onderhoudsarme karakter van kuststof kozijnen.

Showroom

Met een verbouwde showroom, een verkoopadviseur extra en een uitbreiding in het wagenpark, is team Amstelland Kozijnen klaar voor de komende jaren. Meer weten? Neem contact op of maak een afspraak voor een showroombezoek aan de Dorpsstraat 35 te Amstelveen.

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.