...
Previous
Next

Amstelland Kozijnen BV

Amstelland Kozijnen BV aan de Dorpsstraat 35 in Amstelveen is al jaren actief in de kunststof kozijnen-, ramen-, deuren- en schuifpuien branche.

Kunststof kozijnen uit eigen moderne Nederlandse fabriek

Voor elk type woning hebben wij een passend kunststof kozijn: van moderne hoekwoning, eengezinswoning, boerderij, jaren ’30 woning tot herenhuis. Al onze kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien worden op basis van Schücoprofielen geproduceerd en op maat gemaakt in onze eigen moderne Nederlandse fabriek GevelNed.

Kunststof kozijnen met houtlook

Al onze kunststof kozijnen dragen standaard het Politie Keurmerk Veilig Wonen, zijn perfect isolerend en onderhoudsarm. U kunt kiezen uit maar liefst 125 kleuren met een houtnerf, matte of metallic kleur / structuur. Daarnaast staan wij niet stil betreft de laatste ontwikkelingen en leveren en monteren wij kunststof kozijnen met de looks van hout die u het gemak van kunststof bieden. Wij geven dan ook 15 jaar garantie op de kozijnen, de kleur én de montage!

VKG Keurmerk

Amstelland Kozijnen is VKG Keurmerk lid. Dat betekent dat wij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen die de Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie (VKG) stelt op het gebied van productie, montage en service van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Én u heeft de zekerheid van het waarborgfonds waardoor uw aanbetaling altijd gegarandeerd is.

Kunststof kozijnen, garagedeuren, dakkapellen en meer!

Amstelland Kozijnen is partner van Select Windows en maakt gebruik van de Select Windows marketingactiviteiten en de zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Daarom bent u bij ons ook aan het juiste adres voor Hörmann garagedeurendakkapellenvouwwanden, Screenline zonwering en aluminium kozijnen. Inmiddels hebben wij al veel referentie projecten in de regio Amstelland (o.a. Amstelveen, Badhoevedorp, Uithoorn, Aalsmeer, Amsterdam, Ouderkerk aan de Amstel, Diemen, Abcoude, Mijdrecht etc.) voorzien van deze producten. Wilt u een referentie? Welkom!

Meer informatie? Maak een vrijblijvende afspraak

Heeft u interesse in een van onze producten of bent u nieuwsgierig naar de prijs van kunststof kozijnen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om in te meten en voor persoonlijk advies op maat. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze uitgebreide showroom waar alle producten tentoongesteld staan en de nieuwste ontwikkelingen te bewonderen zijn.

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.