Coronavirus

Hoe gaan wij om met het Coronavirus?
Wij staan op een veilige manier voor u klaar

Showroom tijdelijk gesloten

Wij volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en stellen de gezondheid van onze klanten en medewerkers voorop. De showroom is helaas tijdelijk gesloten. Wij staan evengoed op een veilige en gezonde manier voor u klaar. Wij zijn telefonisch of per mail bereikbaar voor vragen en persoonlijke advies. Ook is het eventueel mogelijk om een online advies te ontvangen via videobellen. Kijk voor onze actuele openingstijden op onze contactpagina.

Wij werken voor u door!
Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?

Montages, maar ook inmetingen en opnames, kunnen doorgang vinden bij u thuis wanneer er voldoende afstand bewaard wordt en we samen de maatregelen van het RIVM in acht nemen.

  • Wij werken volgens het protocol ‘Samen veilig doorwerken’ van de Rijksoverheid.
  • Onze monteurs en adviseurs komen bij u thuis in goede gezondheid, en houden zich aan de basismaatregelen (afstand, hygiëne etc)
  • We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten wordt getest.

Wat vragen we van u?

  • Heeft u een montage- of inmeet afspraak staan aan huis en bent u of is één van uw gezinsleden positief getest? Neem dan contact met ons op om de afspraak te verzetten

Telefonisch advies of liever als de showroom weer open is? 

Wij zijn telefonisch of per mail bereikbaar voor vragen en persoonlijke advies. Ook is het eventueel mogelijk om een online advies te ontvangen via videobellen.

Wij ontvangen u na deze lockdown graag persoonlijk in onze showroom. Heeft dit uw voorkeur, dan vragen we u om deze afspraak alvast in te plannen bij ons.

Heeft u al een afspraak gemaakt in onze showroom of bij u thuis, maar stelt u dat liever uit? Dat begrijpen wij. U kunt uw afspraak eenvoudig wijzigen door ons te bellen.

Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe!

Team Amstelland Kozijnen
T: 020 640 5166
E: info@amstellandkozijnen.nl

Onze showroom is gesloten.

Ons team staat evengoed op een veilige manier voor u klaar. Wij zijn telefonisch en per mail bereikbaar. Lees op onze Coronapagina meer over hoe wij u kunnen adviseren en onze actuele openingstijden.